11Νοέ

Όμορφα websites σχεδιασμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

, 11 Νοεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια όμορφη συλλογή από καλαίσθητα websites που αποτυπώνουν τα χρώματα τις ίριδας με ξεχωριστούς τρόπους. Όλο και περισσότεροι web designers προσπαθούν να δημιουργήσουν μια δυνατή εμπειρία στον επισκέπτη χρησιμοποιώντας πλούσια και ζωηρά χρώματα, εμπλουτίζοντας την τελική εικόνα. Μελετώντας τα διαφορά websites μπορεί να διακρίνει κανείς πως κάθε εικαστικό είναι μοναδικό και η χρήση του ουράνιο τόξου, άλλοτε πιο ευκρινές λόγω του σχήματος του δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και ψυχικής ηρεμίας.

Πηγή πληροφορίας www.seronna.net

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Όμορφα websites σχεδιασμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter