9Σεπ

Websites με ωραία τυπογραφία.

, 9 Σεπτεμβρίου 2008 | Uncategorized | 2 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια μικρή συλλογή από διάφορα websites με ωραία τυπογραφία. Γενικά τέτοιου είδους websites δεν σχεδιάζονται στην Ελλάδα, αλλά ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα υιοθετηθεί και εδώ από τους Έλληνες web designers.

Η καλή τυπογραφία στο διαδίκτυο σπανίζει καθώς το εμπορικό design και η σίγουρη «συνταγή» θεωρούνται μια πιο ελκυστική λύση. Η ανάγκη για καλύτερη ανάγνωση με την σημασία προβολής του περιεχόμενου ενός website από τους χρήστες, θα βοηθήσει εντέλει την εμφάνιση της διαδικτυακής τυπογραφίας στο σχεδιασμό websites και banners, πάντα όμως με συνδυασμό της τάσης της εποχής στιλιστικά.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Websites με ωραία τυπογραφία. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter