10Οκτ

WordPress Admin Drop Down Menu plugin

, 10 Οκτωβρίου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για να “blog-αρετε”, ίσως έχετε αναζητήσει μερικές φορές μια πιο καλή λύση στην πλοήγηση του διαχειριστικού περιβάλλοντος. Μια λύση πιο πρακτική, που να μπορεί να προσφέρει πιο γρήγορη μετάβαση από σελίδα σε σελίδα.


Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Ozh από το blog planetozh και προσπαθώντας να καλύψει αυτή του την ανάγκη, σχεδίασε ένα plugin για την WordPress πλατφόρμα, το οποίο μετατρέπει το navigation σε drop down navigation. Με αυτό τον τρόπο ο Ozh κατάφερε να μειώσει τα κλικ που χρειάζεται ο διαχειριστής να κάνει administrate το blog του.

Εγκαθιστώντας το plugin του Ozh που ονομάζεται Worpdress Admin Drop Down Menu θα μπορείτε να φτάνετε σε όλες τις σελίδες του blog σας με ένα μόνο κλικ. Όλα τα elements που παράγονται από το plugin αυτό, μπορούν να αλλαχθούν και να γίνουν customized με αλλαγή στα CSS αρχεία.

Το plugin παρέχεται δωρεάν και υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις WordPress από την έκδοση 2.5 και πάνω. Για να το κάνετε download απλά επισκεφτείτε την σελίδα http://planetozh.com/blog/my-projects/wordpress-admin-menu-drop-down-css/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Admin Drop Down Menu plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter