26Αυγ

WordPress Cheat Sheets

, 26 Αυγούστου 2008 | WORDPRESS | 1 Σχόλιο

Διαβάζοντας το http://afrison.com, εντοπίσαμε ένα πολύ χρήσιμο άρθρο σχετικά με WordPress cheat sheets το οποίο σκεφτήκαμε να σας μεταφέρουμε. Το άρθρο αυτό περιέχει συνδέσμους προς 7 WordPress cheat sheets, τα οποία μπορεί να επωφελήσουν όλους όσους χρησιμοποιούν το WordPress σαν πλατφόρμα ανάπτυξης ιστολογίων ή και διαδικτυακών τόπων.

Τί είναι όμως τα cheat sheet; Τα cheat sheets είναι λίστες με χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να σας διευκολύνει στην διαδικασία παραγωγής. Όσον αφορά τα WordPress cheat sheets, περιέχουν μια λίστα με όλα τα templates που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη ενός WordPress Theme, περιέχουν την σύνταξη και την ονοματολογία των πιο συχνά χρησιμοποιημένων παραμέτρων και μερικές φορές και την ιεραρχία των template pages. Τα cheat sheets που προτείνει το http://afrison.com είναι τα εξής:

WP Candy

Frozr

Frank Bültge

DBS interactive

Tekka.de

Optimization Cheat Sheet for WordPress

WordPress Architektur

Εάν γνωρίζετε άλλες λίστες WordPress Cheat Sheets θα χαρούμε πολύ να τις μοιραστείτε και με τους υπόλοιπους αναγνώστες του Web Design Blog.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Cheat Sheets γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter