10Απρ

WordPress Free Theme: Transmission

, 10 Απριλίου 2008 | BLOGS, ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Δημοσιεύτηκε ένα καινούργιο δωρεάν WordPress premium theme για download, από το ThemeLab. Το theme ονομάζεται Transmission και προσφέρει μεταξύ άλλων και 8 διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το χρώμα που σας ταιριάζει πιο πολύ. Το Transmission είναι για WordPress Blog, το οποίο πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον server σας. Δεν είναι για WordPress account users.

Transmission Free WordPress Premium Theme

Η έννοια WordPress premium theme, ουσιαστικά αναφέρεται σε ένα theme το οποίο προσφέρει κάποιες παραπάνω λειτουργίες από τις κανονικές. Οι λειτουργίες αυτές, διαφέρουν από theme σε theme. Το Transmission theme προσφέρει τα παρακάτω:

Flickr Photostream
Με μια απλή εγκατάσταση του FlickrRSS plug-in για WordPress, και με τις απαραίτητες ρυθμίσεις, μπορείτε να συνδέσετε τον Flickr λογαριασμό σας με την αρχική σελίδα του Transmission. Ο σχεδιαστής προτείνει τουλάχιστον 5 φωτογραφίες για καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν χρησιμοποιείτε Flickr δεν υπάρχει πρόβλημα. Χωρίς την εγκατάσταση του FlickrRSS, δεν θα εμφανιστεί καθόλου η συγκεκριμένη λειτουργία.

FlickrRSS

Μεγάλη φωτογραφία αρχικής σελίδας
Με τη χρήση custom πεδίων, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε στην αρχική σελίδα του Transmission blog σας μια μεγάλη φωτογραφία με την οποία μπορείτε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των χρηστών σας. Για να προσθέστε μια φωτογραφία στην αρχική σελίδα, θα πρέπει να την κάνετε upload στον φάκελο topstory_images και να ορίσετε σαν κλειδί του custom πεδίου σας τη μεταβλητή topstory_image όπως φαίνεται παρακάτω.

Upload Top Story image

Ρύθμιση αριθμού άρθρων στην αρχική σελίδα
Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του theme, είναι η δυνατότητα ρύθμισης του αριθμού των άρθρων που θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Μπορείτε να ορίσετε στο διαχειριστικό, από ένα ξεκάθαρο περιβάλλον, πόσα άρθρα θα φαίνονται στο κάτω αριστερό κομμάτι της αρχικής σας σελίδας και πόσα στο δεξί.

Αριθμός άρθρων που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα

Πλήρης υποστήριξη Widgets
Η πλαϊνή μπάρα του Transmission theme, παρέχει πλήρης υποστήριξη Widgets.

Υποστήριξη Widgets

8 διαφορετικές χρωματικές παλέτες
Αυτό που κάνει το Transmission theme να ξεχωρίζει, είναι ότι έρχεται έτοιμο με 8 διαφορετικές παλέτες! Ρυθμίστε το αγαπημένο σας χρώμα και δώστε την δική σας νότα στο Blog σας. Αν δεν έχετε αγαπημένο χρώμα, τότε ενεργοποιήστε την All in One επιλογή και δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες σας να επιλέγουν την παλέτα της προτίμησης τους.

Χρωματική παλέτα

Δείτε το εν δράσει και αποθηκεύστε το
Εάν θέλετε να δείτε ένα live demo του Transmission πατήστε, Demo.
Για να κατεβάστε το Transmission Theme για WordPress server installations πατήστε, Αποθήκευση.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Free Theme: Transmission γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter