31Μαρ

WordPress plugin: AntiLeech

, 31 Μαρτίου 2008 | WORDPRESS | 2 Σχόλια

Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε σε κάποιο ανταγωνιστικό blog ένα άρθρο που είχατε γράψει πριν σύντομο χρονικό διάστημα; Αν χρησιμοποιείτε το WordPress για blogging platform, τότε υπάρχει λύση. Η λύση αυτή ακούει στο όνομα AntiLeech. Το AntiLeech είναι ένα WordPress plugin το οποίο έχει σαν στόχο να αποτρέπει την κλοπή περιεχομένου από sploggers. Πώς όμως λειτουργεί;
Το AntiLeech δεν αποτρέπει τα splogger bots από την πρόσβαση στην σελίδα σας, αλλά παράγει πλαστό περιεχόμενο ειδικά για αυτά, το οποίο περιέχει και συνδέσμους (links) που έχουν στόχο μόνο το δικό σας Blog! Οπότε με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν σας κλέβει το περιεχόμενο, αλλά σας χαρίζει και backlinks! Ο τρόπος που ανιχνεύει τα bots είναι είτε αναγνωρίζοντας τις IP διευθύνσεις τους, είτε αναγνωρίζοντας τα User-Agent τους.

Το AntiLeech plugin για WordPress μπορεί να βρεθεί στο http://redalt.com/Resources/Plugins/AntiLeech και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress plugin: AntiLeech γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter