10Ιούλ

WordPress Plugin – My Top Commentators

, 10 Ιουλίου 2008 | WORDPRESS | 1 Σχόλιο

Το My Top Commentators είναι ένα πολύ χρήσιμο plugin για τη γνωστή blog πλατφόρμα WordPress. Αυτό που το κάνει χρήσιμο είναι η δυνατότητα που δίνει στους διαχειριστές του blog και μόνο σε αυτούς, να μπορούν να δουν πόσοι είναι οι commentators (σχολιαστές) και πόσες φορές σχολιάζει ο καθένας. Η πληροφορία μπορεί να παρουσιαστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του διαχειριστή σε διαφορετικά χρονικά περιθώρια. Δηλαδή, μπορεί ο διαχειριστής να ορίσει να δει τα στατιστικά των σχολιαστών του blog του τις τελευταίες 7 μέρες, ή τον τελευταίο μήνα κλπ. Επίσης, μπορείτε αν θέλετε να δείτε ή ακόμα και να επεξεργαστείτε τα σχόλια ενός συγκεκριμένου σχολιαστή.

Το plugin αυτό είναι Δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το
http://www.dailyblogtips.com/my-top-commentators-wordpress-plugin/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Plugin – My Top Commentators γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter