16Ιαν

Το πρώτο Ελληνικό bookmarking website για WordPress links (www.wpfav.gr)

, 16 Ιανουαρίου 2009 | RESOURCES | 0 Σχόλια

Το WordPress έχει γίνει η πιο γνωστή και καθιερωμένη πλατφόρμα για blogging και χάρη στις συνεχείς αναβαθμίσεις που γίνονται από την ομάδα ανάπτυξης έχει αρχίσει σιγά – σιγά να διακρίνεται και σαν εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System).

Τα άρθρα σχετικά με το WordPress που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι άπειρα και βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα σημεία. Ο δικός μας Βασίλης Κανονίδης, ο οποίος είναι WordPress editor and enthusiast και αρθρογράφος στο Web Design Blog στον τομέα του WordPress, σκέφτηκε πως θα ήθελε αυτή την πληροφορία πιο οργανωμένη. Για το λόγο αυτό έφτιαξε το www.wpfav.gr.

wpfav

To www.wpfav.gr είναι το πρώτο ελληνικό website το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί σαν μια πηγή από favourites/bookmarks για WordPress links. Για να μπορέσει να διαβάσει κανείς τα άρθρα δεν έχει παρά να κάνει κλικ στο άρθρο που τον ενδιαφέρει, ενώ για να προσθέσει άρθρο το μόνο που χρειάζεται είναι να γραφτεί μέλος, ώστε να του δοθεί το δικαίωμα προσθήκης άρθρων στο site. Με την εγγραφή, ο κάθε χρήστης αποκτάει και την ικανότητα ψήφου. Έτσι, αν του αρέσει ένα άρθρο μπορεί να το ψηφίσει δίνοντάς του έναν πόντο.

Αν δεν το έχετε επισκεφτεί ακόμα και αναπτύσετε websites σε πλατφόρμα WordPress, κάντε κλικ στο www.wpfav.gr.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Το πρώτο Ελληνικό bookmarking website για WordPress links (www.wpfav.gr) γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter