17Οκτ

Συνέντευξη με τον Γιάννη Κωνσταντακόπουλο – Επαγγελματία Web Designer

, 17 Οκτωβρίου 2012 | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | 2 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 2 λεπτά. | Χρόνος αναπαραγωγής video: 22 λεπτά

Ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος δέχτηκε να είναι ο πρώτος σε μια σειρά από συνεντεύξεις των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου. Σκοπός του Web Design Blog είναι η μετάδοση της πληροφορίας και της γνώσης του αντικειμένου και η προβολή των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό που λέμε Ελληνικό Web.

Στην συνέντευξή του, ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος, μιλάει για τη σταδιοδρομία του, για τις συνήθειές του, καθώς και για ένα νέο project που έχει ετοιμάσει με μια ομάδα και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας. Όντας 8 χρόνια επαγγελματίας Web, μας συμβουλεύει τι να αποφύγουμε και με ποια νοοτροπία κατά την γνώμη του πρέπει να πορευόμαστε σαν Web Professionals για μια πιο πετυχημένη καριέρα.

Στη συνέντευξη αναφέρονται κάποιοι σύνδεσμοι, οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

ΔΙΕΘΝΗ BLOGS

www.zeldman.com
www.alistapart.com
www.daringfireball.net
www.randsinrepose.com
www.smashingmagazine.com

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS

www.digitalbox.gr
www.sugarenia.com
www.tsevdos.com
www.cssigniter.com
www.kloudesign.gr

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ SITE

www.iwc.com

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

www.sublimetext.com
www.xscopeapp.com
www.iawriter.com

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

www.porcupine.gr
www.porcupinecolors.com
www.echarta.com
http://twitter.com/yiannis_k
https://www.facebook.com/yiannis.konstantakopoulos

Η συνέντευξη έγινε με την χρήση του Google+ Hangout. Σε μερικά σημεία η ποιότητα της εικόνας δεν είναι πολύ καλή, αλλά θεωρούμε πως είναι φυσιολογικό σε μια video κλήση να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Η συνέντευξη αυτή είναι μια παραγωγή του Web Design Blog – 2012.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Συνέντευξη με τον Γιάννη Κωνσταντακόπουλο – Επαγγελματία Web Designer γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter