17Οκτ

Συνέντευξη με τον Γιάννη Κωνσταντακόπουλο – Επαγγελματία Web Designer

, 17 Οκτωβρίου 2012 | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ | 2 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 2 λεπτά. | Χρόνος αναπαραγωγής video: 22 λεπτά

Ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος δέχτηκε να είναι ο πρώτος σε μια σειρά από συνεντεύξεις των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου. Σκοπός του Web Design Blog είναι η μετάδοση της πληροφορίας και της γνώσης του αντικειμένου και η προβολή των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό που λέμε Ελληνικό Web.

Στην συνέντευξή του, ο Γιάννης Κωνσταντακόπουλος, μιλάει για τη σταδιοδρομία του, για τις συνήθειές του, καθώς και για ένα νέο project που έχει ετοιμάσει με μια ομάδα και θέλει να το μοιραστεί μαζί μας. Όντας 8 χρόνια επαγγελματίας Web, μας συμβουλεύει τι να αποφύγουμε και με ποια νοοτροπία κατά την γνώμη του πρέπει να πορευόμαστε σαν Web Professionals για μια πιο πετυχημένη καριέρα.

Στη συνέντευξη αναφέρονται κάποιοι σύνδεσμοι, οι οποίοι παρατίθενται παρακάτω:

ΔΙΕΘΝΗ BLOGS

www.zeldman.com
www.alistapart.com
www.daringfireball.net
www.randsinrepose.com
www.smashingmagazine.com

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS

www.digitalbox.gr
www.sugarenia.com
www.tsevdos.com
www.cssigniter.com
www.kloudesign.gr

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ SITE

www.iwc.com

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

www.sublimetext.com
www.xscopeapp.com
www.iawriter.com

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

www.porcupine.gr
www.porcupinecolors.com
www.echarta.com
http://twitter.com/yiannis_k
https://www.facebook.com/yiannis.konstantakopoulos

Η συνέντευξη έγινε με την χρήση του Google+ Hangout. Σε μερικά σημεία η ποιότητα της εικόνας δεν είναι πολύ καλή, αλλά θεωρούμε πως είναι φυσιολογικό σε μια video κλήση να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Η συνέντευξη αυτή είναι μια παραγωγή του Web Design Blog – 2012.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Συνέντευξη με τον Γιάννη Κωνσταντακόπουλο – Επαγγελματία Web Designer γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter